Software

WizeFloor leveres med en indbygget softwarepakke, der indeholder en række forskellige applikationer, der nemt kan tilpasses skolens eller børnehavens behov.

Softwaren opdateres regelmæssigt med nye funktioner og fejlrettelser.

Windows Software

Floor menu

Softwaren til WizeFloor er et Windows-program med forskellige indbyggede applikationer.

Når WizeFloor startes, viser softwaren en gulvmenu med stedets foretrukne læringsspil. Gulvet kan betjenes alene ved hjælp af kroppen, og børnene kan navigere mellem spillene uden brug af hverken mus eller tastatur. Menuen kan redigeres vha. en computer eller en mobilenhed hvor det er muligt at tilføje egne eller fælles spil.

Brugerne kan oprette spil og øvelser på gulvet ved hjælp af en række forskellige applikationer, der er designet på en sådan måde, at de stimulerer interaktivitet, samarbejde og inddragelse af alle de børn, der bruger gulvet. De fleste af programmerne fokuserer på holdscore i stedet for individuel score.

Når et spil er afsluttet, kan gruppen af børn, der spiller, vælge at gemme deres resultater på måltavlen som en måde at konkurrere mod andre grupper af børn. Da deres svar uploades til serveren, er det også en hjælp til lærerne i deres vurdering af eleverne.

Windows-softwaren og licensen leveres forudinstalleret sammen med pc'en.

Web og iOS applikation

App

For at oprette eller redigere spil til WizeFloor skal man anvende web- eller iOS applikationen. Alle spil gemmes i skyen, hvilket gør redigering mulig fra en vilkårlig enhed og dermed muligt at fortsætte, hvor man slap på en anden enhed.

Editeringsværktøjerne er enkle at bruge, og det er muligt at tilføje tekst, lyd, billeder og videoer samt at indstille tidsintervaller, randomisering og meget andet. Når et spil afsluttes, kan det deles med andre blot ved at markere en tjekboks. Herefter kan andre deltagere bruge det som det er, kopiere det og foretage ændringer eller synes godt om det og kommentere på det. Dette gør det nemt at bygge videre på andres erfaringer.

Du kan få adgang til redigeringssoftwaren nedenfor. Bemærk, at du skal bruge login for at oprette et spil.

Abonnementer

WizeFloor kommer med tre forskellige abonnementer, du kan vælge imellem afhængigt af dit behov.

  • Light: 150 aktiviteter, community adgang og adgang til forum.
  • Basis: 300 aktiviteter, community adgang, fjernstyring med mobile enheder, adgang til resultater fra aktiviteter og adgang til forum.
  • Premium: 1000 aktiviteter, samme som basis, tidlig adgang til nye funktionaliteter og apps.

Alle abonnnementstyper modtager softwareopdateringer med fejl- og sikkerhedsrettelser.

Når du køber et WizeFloor kommer det med et års adgang til skyen. I det andet år kan du vælge, om du vil fortsætte dit abonnement eller stoppe.

Hvis du overskrider antallet af aktiviteter i dit abonnement, er du nødt til at slette aktiviteter for at lave nye.